Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-05@00:52:20 GMT

کارت بانکی تان را دست به دست نکنید

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۲۸۱۲۶

کارت بانکی تان را دست به دست نکنید

بار‌ها پیش آمده که برای انجام کارت به کارت و... نیاز به شماره کارت بانکی بوده و فرد به جای آن که شماره کارت را برای درخواست کننده ارسال کند، عکسی از کارت بانکی خود گرفته و در کسری از ثانیه عکس آن را ارسال کرده است. به گزارش خبرنگار پول نیوز، هر کارت بانکی علاوه بر شماره کارت، شامل اطلاعات دیگری مانند نام و نام خانوادگی، شماره شبا، شماره حساب، تاریخ انقضا، ۲cvv، شماره مشتری و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است و باید توجه داشته باشیم که در اختیار دیگران قرار دادن برخی از این اطلاعات مانند ۲cvv می‌تواند دردسر‌های بسیاری مانند سوء استفاده از حساب بانکی مان را به همراه داشته باشد.
ما برای انجام هر تراکنش اینترنتی علاوه بر رمز دوم کارت، به شماره کارت، تاریخ انقضا و شماره ۲cvv نیازمندیم که با ارسال عکس کارت بانکی خود به دیگران به راحتی این اطلاعات را در اختیار اشخاص قرار می‌دهیم.
گرچه رمز‌های پویا تا حد زیادی جلوی سوء استفاده و کلاهبرداری اینترنتی را از طریق رمز دوم کارت گرفته است، اما باید بدانیم که این امکان به صفر نرسیده و با در اختیار قرار دادن اطلاعات کارت بانکی احتمال سوءاستفاده از آن را بالا می‌بریم.   
همچنین باید بدانیم هیچ بانکی به اطلاعات محرمانه کارت (نظیر رمز اول یا دوم، کد CVV۲ و تاریخ انقضای کارت) نیاز ندارد بنابراین هرگز به ایمیل‌ها و پیامک‌هایی که به عنوان بانک این اطلاعات را از شما می‌خواهند، پاسخ ندهید.  
از دیگر ملاحظات امنیتی نگهداری و استفاده از کارت بانکی، تغییر رمز کارت به طور مستمر، عدم اختصاص رمز‌های ساده و قابل حدس مانند تاریخ تولد و... برای عابر کارت و عدم نگهداری موجودی قابل توجه و بیش از نیاز روزانه در حساب‌های متصل به کارت بانکی است.
توصیه بعدی این است که هنگام دریافت کارت خود از شعبه بانک، شماره ۱۶ رقمی کارت و شماره تماس خدمات مشتریان بانک را از پشت کارت برای موارد ضروری یادداشت کنید چرا که برای بستن حساب هنگام سرقت یا مفقود شدن کارت به این شماره‌ها نیاز دارید.  

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک مرکزی کارت بانکی فیشینگ اطلاعات بانکی رمز دوم پویا شماره کارت کارت بانکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۸۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ سود بین بانکی تغییر کرد/ جزییات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نرخ بهره بین بانکی مانند هفته قبل با کاهش بسیار جزئی همراه بود؛ این نرخ در هفته منتهی به ۱۲ اردیبهشت ماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵ درصد رسیده است.

نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به ۵ اردیبهشت ماه نرخ سود بین بانکی با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۱ درصد رسیده بود. این نرخ از ابتدای سال جاری با روند کاهشی همراه بود به جز هفته منتهی به ۲۹ فروردین ماه. نرخ بهره بین بانکی در هفته پایانی فروردین با افزایش همراه شدو با ۴ صدم درصد افزایش نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۲ درصد رسید.

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به ۲۲ فروردین ماه با کاهش نیم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۴۸ درصد رسید. نرخ بهره بین بانکی که در هفته نخست فروردین ماه سال جاری ۲۳.۶۲ درصد شده بود در دومین هفته از نخستین ماه سال جدید با کاهش ۴ صدم درصدی همراه شد و به ۲۳.۵۸ درصد رسید.

این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال ۱۴۰۲ به ۲۳.۶۶ درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان‌ماه به بعد محسوب می‌شود. بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر ۱۴۰۲ ثبت شده است. نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته منتهی به ۵ مهرماه سال ۱۴۰۲ با رکوردشکنی ۱۰ سال به ۲۳.۸۰ درصد افزایش یافته بود؛ البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان‌ماه به ۲۳.۷۱ درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال‌های پایین‌تر شد.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902141

دیگر خبرها

  • هر فردی می‌تواند حساب بانکی خود را وقف کند
  • از خورشید فرار نکنید/ ۴ فایده نور طبیعی که نمی‌دانستید
  • ۷ موردی که همین الان باید از شرشان خلاص شوید! پشیمان نمی‌شوید!
  • هشدار اورژانس ؛ این قارچ‌های خطرناک را مصرف نکنید
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • برای رفع اشکال کارت منزلت شهروندی چه کار کنیم؟+ نشانی مراکز
  • نرخ سود بین بانکی تغییر کرد/ جزییات
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • نسخه‌پیچی و ممنوعیت‌های عجیب به سبک دهه ۶۰ در مدارس دخترانه | دانش‌آموزان را لجباز نکنید!
  • دیگر تخم مرغ را در روغن سرخ نکنید (فیلم)